Vijf tips voor een ideale kantoorwerkplek

Vijf tips voor een ideale kantoorwerkplek

Een prettige werkplek draagt in hoge mate bij aan de productiviteit en gezondheid van medewerkers. Maar waar je moet je nu precies op letten bij de invulling? Een vijftal tips voor de ideale kantoorwerkplek.

Pictogram cijfer 1

De juiste technologie.
Medewerkers die de beschikking hebben over de juiste technologie kunnen hun taken optimaal invullen. Dat is goed voor hun productiviteit en betrokkenheid. Zo zijn medewerkers met onze hosted telefonie-oplossing Yes Mobiel Kantoor optimaal bereikbaar voor klanten en collega’s.

Pictogram cijfer 2

Stimuleer samenwerking.
Samenwerkingstools zoals Yes InTouch stellen medewerkers in staat beter op afstand samen te werken, door bijvoorbeeld schermen en bestanden te delen vanaf ieder device.

Pictogram cijfer 3

Zorg voor sterke beveiliging.
Het belang van dataveiligheid mag niet worden onderschat. De nieuwe data- en privacywetgeving GDPR legt hier zelfs extra nadruk op. Met onze beheeroplossing Yes Device Management profiteer je van doorlopend sterke beveiliging van je mobiele devices.

Pictogram cijfer 4

Snel internet.
Een snelle internetverbinding is een belangrijke vereiste voor productiviteit. Wij helpen je graag met supersnel 4G én vaste internetverbindingen voor op kantoor.

Pictrogram cijfer 5

Zorg voor aparte werkruimtes.
De kantoortuin zelf kan nogal eens een drukke omgeving zijn. Dat is slecht voor de concentratie. Aparte werkruimtes voorkomen afleiding en houden de productiviteit en het werkplezier van de medewerker van een hoog niveau.

Wlit u ook de ideale werkplek voor uw werknemers?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.