Vast-mobielintegratie is meer dan goedkoop bellen

Vast-mobielintegratie is meer dan goedkoop bellen

 

Tegenwoordig wordt het voor organisaties steeds normaler om te bellen via innovatieve oplossingen, zoals hosted telefonie. Ook vast-mobielintegratie is sterk in opkomst. Het biedt je veel voordeel, meestal zelfs meer dan je vooraf mogelijk achtte. Natuurlijk zijn de lagere kosten, en daardoor goedkoop bellen, een belangrijke trigger, maar daar blijft het niet bij. Vast-mobielintegratie zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit, verbeterde bereikbaarheid en betere dienstverlening.

 

Overzichtelijke applicatie
Het inregelen van het uitgaande en inkomende verkeer is eenvoudig via één applicatie op de smartphone of tablet te bewerkstelligen. Het werkt erg gebruiksvriendelijk, zodat alle gebruikers hiermee aan de slag kunnen. Zo kan eenvoudig worden ingesteld via welk nummer er uitgebeld wordt. In sommige situaties is het beter om te kiezen voor het directe vaste, mobiele of algemene bedrijfsnummer. Ook is het mogelijk om anoniem te bellen.

 

Zelf aan de knoppen
Met vast-mobielintegratie zit je dus echt zelf ‘aan de knoppen’. Even een gesprek doorschakelen of een conference call opzetten is een fluitje van een cent. Oneindig doorschakelen of voicemails inspreken wordt met behulp van presence-informatie overbodig. Via presence wordt namelijk direct duidelijk of een collega bereikbaar is of niet. Hiermee voorkom je dat de klant keer op keer doorverbonden wordt en geen gehoor krijgt.

 

Eenvoudig te beheren
Via de beheeromgeving zijn aanvullende functionaliteiten in te stellen. Zo kunnen eenvoudig belgroepen opgezet worden, zodat meerdere gebruikers aan één vast nummer gekoppeld zijn. Ook is het mogelijk om een keuzemenu of wachtstand in te stellen. Vast-mobielintegratie is maandelijks op dan wel af te schalen voor iedere afzonderlijke medewerker. Zo is het eenvoudig uit te breiden en wordt er alleen betaald naar gebruik.

 

Yes. Eindelijk. Aan de slag
Door vaste en mobiele telefonie te integreren profiteer je dus niet alleen van goedkoop bellen. Het biedt je overzicht en gemak. Bijkomend voordeel is dat je nog maar één factuur ontvangt. Dus wacht niet langer tot je huidige centrale is afgeschreven of je abonnementen zijn afgelopen en neem contact op met een van onze 350 Business Partners. Deze specialisten zijn goed in staat je een aanbod op maat te doen, zodat je maximaal kunt profiteren van Yes Mobiel Kantoor.

Zo werkt Vast-mobielintegratie

Zonder Vast-mobielintegratie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Vast-mobielintegratie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Vast-mobielintegratie.

Geïnteresseerd in Vast-mobielintegratie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.