Twee maanden na ingang van de AVG: ben je helemaal up-to-date?

Twee maanden na ingang van de AVG: ben je helemaal up-to-date?

Het is alweer twee maanden geleden dat de AVG in werking ging. Wie het telecomnieuws volgt heeft al kunnen lezen over de eerste overtredingen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw organisatie op die manier de media haalt. Weet je zeker dat je eigen mobiele databeveiliging helemaal AVG-proof is?

Naleving
Dat de AVG geen wassen neus is bewijst de actieve naleving door de Autoriteit Persoonsgegevens. Een aantal organisaties en instellingen haalden recent het nieuws door het overtreden van deze wet. Dat leidde misschien niet tot hoge boetes, maar is zakelijk desalniettemin pijnlijk; ook concullega’s en klanten lezen deze berichten. Je wilt als organisatie natuurlijk niet te boek staan als wetsovertreder. Je klanttevredenheid kan er flink onder lijden, net als je continuïteit. Het bewust of onbewust niet naleven van de AVG kan dus serieuze gevolgen hebben voor je organisatie.

Yes Device Management
Hoe zit het eigenlijk met jóúw mobiele databeveiliging? Loop geen onnodig risico en kies voor Yes Device Management. Hiermee houd je grip op je mobiele data en beveilig je deze op zeer sterke wijze. Zo komt je data niet op straat te liggen en behoud je de vrijheid om te ondernemen. Onze ruim 350 Business Partners helpen je graag met advies op maat.

Zo werkt Yes Device Management

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en riskeert uw onderneming zeer hoge boetes.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de AVG-wetgeving én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Relevante artikelen

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.