Telefonie in de Cloud. Is dat wel verstandig?

Telefonie in de Cloud.
Is dat wel verstandig?

 

De hele dag worden we overladen met allerlei nieuwe trends, hypes en powertermen. Tegen de tijd dat je doorhebt wat het ongeveer betekent staat er een of andere goeroe alweer wat nieuws te verkondigen. En zo verdwijnt de aandacht weer naar het nieuwe. Door de tijd heen is te zien dat trends of innovaties die er echt toe doen ook blijven bestaan. Soms duurt het wat langer dan de goeroe voorheen voorspelde, maar in veel gevallen is er gewoon een aanlooptijd nodig.

Vast-mobielintegratie is daar een mooi voorbeeld van. Aan de basis van vast-mobielintegratie staat de cloud. Deze term is de afgelopen jaren gemeengoed geworden. Waarschijnlijk gebruik je het zelf ook zonder dat je er erg in hebt. Zo wordt de cloud al jaren ingezet voor mobiele telefonie en sinds een aantal jaren ook voor vaste telefonie. Bij cloudtelefonie, ook wel hosted telefonie genoemd, wordt de telefooncentrale in de cloud gehost. Dit biedt je vele voordelen en gemak qua onderhoud en kosten.

 

Je centrale ‘in de cloud hangen’? Gaat dat wel goed?
De vaste telefooncentrale bevond zich van oudsher ergens op kantoor. Dat was lekker overzichtelijk. Je kon dan zelf kijken of alles nog werkte en voor updates of storingen moest iemand langskomen. Met een hosted oplossing hoeft er nooit iemand langs te komen. Je hoeft al helemaal zelf niet aan de centrale te prutsen. Is het dan wel zo handig om de centrale op kantoor te hebben? Er is toch ook niemand die zich afvraagt waar de centrale staat voor mobiele telefonie?

 

Jazeker. En het biedt meer
Een hosted oplossing wordt op afstand gemonitord en geservicet. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar. Geen storingen en servicemannetjes meer die je dag om zeep helpen, waardoor je belangrijke afspraken moet missen. Als je optimaal wilt profiteren van cloudtelefonie is een overstap naar vast-mobielintegratie aan te raden. Hiermee kun je zelf heel eenvoudig het inkomende en uitgaande verkeer inregelen. Binnen de app op je smartphone is dat zeer overzichtelijk te doen. Je hoeft er dus niet eens voor op kantoor te zijn. Gebruikers en nummers toevoegen of verwijderen is zo gebeurd.

 

Yes. Eindelijk. Overstappen
Vast-mobielintegratie met Yes Mobiel Kantoor is een goed voorbeeld van innovatie die de hype heeft doorstaan en uitgegroeid is tot een volwassen technologie. Mobiel Kantoor is geschikt voor ieder type organisatie. Voor de ondernemer of IT-beheerder die gemak en overzicht wil in plaats van chaos en stress. Stap daarom nu over op vast-mobielintegratie. Ga naar een van onze Business Partners en vraag naar Yes Mobiel Kantoor. Zij vertellen u er graag meer over.

Zo werkt Hosted Telefonie

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.