Succesvol ondernemen? Medewerkers maken het verschil.

Het belang van de medewerker

Wanneer je als zelfstandig ondernemer groeit komt het moment dat je personeel gaat aannemen. Ondanks je 60-urige werkweek kun je het werk gewoon niet aan. En hoe groter de klussen worden, hoe diverser ook de nodige specialismen worden. Tijd om personeel aan te nemen. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een ondernemer, maar vragen wel de nodige aandacht.

Medewerkers maken het verschil

Uit onderzoek naar de rol van medewerkers bij succesvol ondernemen en innovatie blijkt onomstotelijk: bedrijven hebben waardevolle krachten in huis, maar ook te veel onbenut potentieel. Het is belangrijk om medewerkers op hun beste manier het werk te laten doen. Flexibele, bevlogen medewerkers in combinatie met goed werkgeverschap hebben een positieve invloed op de omzet en winst van je bedrijf.

Mensgerichte en technologische innovatie

Meer dan 70 procent van de succesvolle vernieuwingen in een bedrijf wordt verklaard door mensgerichte, sociale innovatie. Een kwart (25 procent) door technologische innovatie. Sociaal innovatieve bedrijven doen er goed aan om hun bestaande kennis aan te vullen met nieuwe (technologische) kennis. Het een kan niet zonder het ander namelijk; de technologie moet op slimme wijze worden ingezet door de medewerkers.

Vertrouwen en slimme technologie

Om alles uit je personeel te halen is het belangrijk hun vertrouwen te geven. Een medewerker laat zich van zijn beste kant zien als hij gemotiveerd, betrokken en enthousiast is over zijn werk. Het geven van ruimte en vertrouwen helpt om dit te bereiken.

Vertrouwen en ruimte zijn niet voldoende om medewerkers optimaal te laten werken. Zij moeten ook beschikken over de juiste mobiele technologie. Alleen op die manier kunnen ze altijd en overal aan de slag zoals zij willen. Met de juiste telecomabonnementen zijn ze goed bereikbaar en hebben ze overal toegang tot belangrijke informatie. Onderlinge communicatie kan worden verbeterd met een Unified Communications-oplossing, waarbij chat, video en spraak zijn geïntegreerd.

Yes. Eindelijk. Succesvol ondernemen met personeel.

Bij Yes Telecom begrijpen we jouw uitdagingen als ondernemer. Onze telecomoplossingen zijn er dan ook op gericht om jou te ontzorgen en je medewerkers optimaal bereikbaar te maken. Benieuwd hoe we jóúw onderneming en medewerkers verder succesvol kunnen maken? Neem contact op met een van onze 400 Business Partners.