Samenwerking Vtel telecom en Yes Telecom leidt tot maatwerktotaaloplossingen

Samenwerking Vtel telecom en Yes Telecom leidt tot maatwerktotaaloplossingen

logo Vtel telecom

Het in Enschede gevestigde Vtel ondersteunt zowel de zorgsector als commerciële markt met hun telecomvraagstukken. Dat doet de organisatie onder andere met de ontwikkeling van eigen applicaties aangevuld met de oplossingen van Yes Telecom. Persoonlijk contact is hierin leidend. Commercieel Manager Erwin Kleijzen vertelt meer over de kracht van de samenwerking met Yes Telecom en de voordelen voor de klant. 

Ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen
“Wij ondersteunen onder andere huisartsenposten en zorginstellingen in het vergroten van hun bereikbaarheid. Samen met de klant kijken we hoe we de communicatie slimmer kunnen inrichten. Daarvoor ontwikkelen we maatwerkapplicaties, bijvoorbeeld het koppelen van huisartsinformatiesystemen met het eigen hosted platform. Telefoongesprekken kunnen hierdoor bijvoorbeeld direct en veilig worden opgeslagen in het patiëntendossier. Die innovatiekracht en flexibiliteit verwachten we ook van onze partners. De samenwerking met Yes Telecom was dan ook een logische keuze.”

Samenwerking leidt tot maatwerk
De innovatieve werkwijze van Vtel toont ook haar waarde in de samenwerking met Yes Telecom. Erwin licht dit toe met het volgende voorbeeld van een praktijkcase: “Via een eigen analysedashboard meten wij het spraak- en dataverkeer van de klant. Dit geeft ons inzicht in zijn abonnementsbehoeften. Op basis van deze metingen ontwikkelt Yes Telecom een schaalbare maatwerkoplossing. De uitrol van de oplossing nemen wij voor onze rekening. Nadien kan de klant 24/7 terecht bij onze supportdesk voor eventuele vragen. Door deze samenwerking is de klant verzekerd van een volledig ontzorgde dienstverlening die meebeweegt met ontwikkelingen in de organisatie.”

Altijd bereikbaar met Mobiel Kantoor
De Yes Telecom-oplossingen, zoals Mobiel Kantoor en Yes Device Management, kunnen op veel enthousiasme rekenen vanuit Vtel. “Wij zijn erg gecharmeerd van Yes Mobiel Kantoor”, licht Erwin toe. “Deze oplossing brengt vaste en mobiele telefonie samen in de cloud. Hierdoor is de klant altijd en overal bereikbaar. Met Yes InTouch ziet de klant onder andere of zijn contacten beschikbaar zijn. Yes Mobiel Kantoor biedt uitgebreide functionaliteiten met de veelzijdigheid van de smartphone. Klanten hoeven hierdoor nooit meer een belletje te missen.”

“De klant is verzekerd van een volledig ontzorgde dienstverlening die meebeweegt met ontwikkelingen in zijn organisatie.”

 

Veilig zakelijk gebruik met Yes Device Management
De reden tot innovatie wordt soms ook opgelegd vanuit de overheid. “Nieuwe wetgeving verplicht dat klanten hun databeveiliging goed op orde hebben”, vertelt Erwin. “Zeker in privacygevoelige sectoren zoals de zorg is dit een belangrijk punt van aandacht. Wij zijn gecertificeerd op Yes Device Management. Hierdoor kunnen wij klanten volledig ondersteunen in het beveiligen van mobiele data en het beheren van hun devices. Zo zijn onze klanten in één keer voorbereid op de strenge regelgeving.”

Korte lijnen voordelig voor de klant
De intensieve samenwerking met Yes Telecom biedt talloze voordelen voor de klant. “Onze vaste accountmanager weet wat er onder onze klanten speelt. Dat zorgt voor een duidelijke en effectieve samenwerking. Door de korte lijnen en persoonlijke aandacht vanuit Yes Telecom kunnen we de klant zeer snel van een oplossing voorzien. Die korte lijnen mag je overigens letterlijk nemen; Yes Telecom zit op vijf minuten afstand rijden van ons vandaan. Dat zorgt voor een warm persoonlijk contact, en dat vertaalt zich in een zeer snelle dienstverlening naar de klant”, sluit Erwin af.

Erwin Kleijzen Manager VTEL

Zo werkt het

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en moet u dit volgens de Nederlandse wetgeving direct melden.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de meldplicht datalekken én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.