Telefonade en Yes Telecom: maatwerkoplossingen als basis voor zakelijk succes

Telefonade en Yes Telecom:
maatwerkoplossingen als basis voor zakelijk succes

logo Telefonade

Het in Kesteren gevestigde Telefonade mag zich met recht een specialist op het gebied van zakelijke telefonie noemen. Al ruim vijftien jaar lang profiteren klanten van gedegen marktkennis, onafhankelijk advies en persoonlijke aandacht. Hosted telefonie vormt een steeds belangrijker deel van de dienstverlening. De maatwerkmogelijkheden die Yes Telecom met Yes Mobiel Kantoor biedt vormen een passend antwoord op deze groeiende behoefte. Telefonade-directeur Jan van Brenk vertelt meer over de samenwerking tussen zijn bedrijf en Yes Telecom.

Samenwerking op basis van gedeelde waarden
“Wij ervaren de samenwerking met Yes Telecom als bijzonder prettig”, vertelt Jan. “Wij vinden dat een oplossing exact moet aansluiten bij de behoefte van de klant. Het kunnen leveren van maatwerk vinden we daarom belangrijk. Yes Telecom deelt die gedachte. Zij spelen goed in op de behoefte bij het mkb en ontwikkelen daar flexibele diensten voor. Dit stelt ons in staat onze klanten te voorzien van telefonieoplossingen die aansluiten bij de ontwikkelingen binnen hun organisatie.”

Samenwerking voordelig voor de klant

Telefonade en Yes Telecom hebben persoonlijk contact en aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan. De communicatie tussen de twee organisaties verloopt mede daarom erg soepel. “Serviceaanvragen en technische issues worden door Yes zeer snel behandeld”, licht Jan toe. “We schakelen met een vaste contactpersoon die ons en onze business ook écht kent. Met hetzelfde gemak sturen we een WhatsApp-bericht naar de klantenservice waar heel snel op gereageerd wordt. De klantenservice vormt zo echt een verlengde van onze eigen backoffice. Het is een mooi voorbeeld van de dienstverlening die Yes Telecom haar business partners biedt.”

“Wij vinden dat een oplossing exact moet aansluiten bij de behoefte van de klant. Yes Telecom deelt die gedachte.”

Hosted telefonie maakt communicatie flexibeler
Ook de hosted telefonieoplossingen van Yes Telecom kunnen rekenen op grote interesse van de klanten van Telefonade. “Hosted telefonie is de toekomst”, stelt Jan. “Steeds meer klanten zien de voordelen van schaalbare cloudtelefonie. Denk hierbij aan het niet gebonden zijn aan een vaste werkplek. Ook het gemak van één vast nummer voor in- en uitbellen en de lagere belkosten dankzij spraak via internet zijn pluspunten. Yes Mobiel Kantoor biedt al deze voordelen. Toepassingen zoals  Yes InTouch bieden daarnaast extra functionaliteiten door middel van chat, videobellen, desktop sharing en presence information. Hiermee hebben gebruikers de beschikking over een veelzijdige oplossing voor al hun communicatie.”

Verbeterde bereikbaarheid
De voordelen van hosted telefonie zijn zichtbaar in de regionale praktijk, zoals in de lokale boomkwekerijsector. “Voorheen gebruikten boomkwekers in deze sector een vast nummer, maar daarmee zijn ze buiten op het land niet bereikbaar”, legt Jan uit. “Door vast en mobiel te integreren wordt dit probleem opgelost. Zo kunnen zij hun bereikbaarheid en dienstverlening optimaliseren. Binnenkort organiseren we een lokale netwerkbijeenkomst om zoveel mogelijk mensen de voordelen van hosted telefonie te laten ervaren.”

Overstappen snel geregeld
“Overstappen is erg eenvoudig geworden”, sluit Jan af. “Wij bieden hierin volledige ontzorging. Zo controleren we bijvoorbeeld de snelheid van de internetverbindingen om de werking van Yes Mobiel Kantoor te garanderen. Doordat hosted telefonie in de cloud gehost wordt is, de installatie en overstap snel geregeld. Zo laten we onze klanten snel profiteren van de voordelen die hosted telefonie hun biedt.”

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.