OnnIT voorziet overheid en non-profitsector van totaaloplossingen van Yes Telecom

OnnIT voorziet overheid en non-profitsector van totaaloplossingen van Yes Telecom

Logo Onnit

OnnIT is gespecialiseerd in het leveren van ICT-totaaloplossingen voor de overheid, zorg en non-profitsector in Nederland. Hosted telefonie speelt een steeds grotere rol binnen de dienstverlening. Het dienstenportfolio van Yes Telecom sluit dan ook goed aan bij de groeiende vraag naar hosted telefonieoplossingen vanuit deze sectoren. Edward van de Nes, accountmanager bij OnnIT, vertelt meer over de samenwerking met Yes Telecom en de ondersteuning die geboden wordt.  

De zekerheid van één leverancier
OnnIT ziet dat steeds meer organisaties de voorkeur geven aan een totaalleverancier. “Zakelijke telefonie verschuift steeds meer van de facilitair manager naar de ICT-beheerder”, licht Edward toe. “Hosted telefonie in de cloud is technisch wat complexer en wordt om die reden vaak bij ICT ondergebracht. Dat zien we ook bij onze klanten terug. Vandaar dat we steeds vaker totaaloplossingen, zoals Yes Mobiel Kantoor, aan hen leveren. Zij profiteren zo van het gemak van één aanspreekpunt voor telecom en ICT.”

Van klant naar Business Partner
De samenwerking tussen OnnIT en Yes Telecom komt voort uit een positieve klantervaring. “Wij waren ooit zelf klant van Yes Telecom”, vertelt Edward. “Toen de vraag bij onze klanten naar mobiele abonnementen toenam zijn we begonnen met het aanbieden van Yes Telecom. Dat beviel erg goed. Na verloop van tijd zijn we ook hosted telefonie gaan aanbieden. Telecom was voor ons relatief nieuw; Yes Telecom heeft ons hiermee goed op weg geholpen.”

 

Edward van de Nes Onnit

Meedenken met de klant
De samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen. Dit zorgt voor een snelle dienstverlening naar de klant. “Yes Telecom snapt waar klanten naar op zoek zijn”, licht Edward toe. “Ze hebben aan een half woord genoeg. Daardoor zijn ze een sterke aanvulling op onze eigen diensten en kennis. En doordat diensten als maatwerk kunnen worden aangeboden is de klant altijd voorzien van een passende oplossing die aansluit bij zijn organisatie.”

Vraag naar mobiel beheer neemt toe
Net als Yes Telecom blijft OnnIT kijken naar nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening naar de klant nog beter en completer te maken. De organisatie merkt bijvoorbeeld dat de vraag naar mobiele beveiliging steeds verder toeneemt. “De mobiel-werken-trend en meldplicht datalekken zijn hiervan de aanjagers”, licht Edward toe. “Daarom hebben we recent Yes Device Management aan ons portfolio toegevoegd. Deze oplossing is gebaseerd op de technologie van beveiligingsspecialist Mobile Iron. Yes Device Management wordt door ons in licentievorm afgenomen en op klantlocatie geïnstalleerd. Zo voorzien we de klant van een sterke mobiele dataveiligheid zonder dat deze daar omkijken naar heeft.”

Wegwijs in telecom
“Met Yes Telecom beschikken we over een partner die actief met ons meedenkt”, sluit Edward af. “Ze ondersteunen ons waar nodig en zijn in staat vraagstukken snel op te lossen. Dat zorgt voor een prettige en efficiënte wisselwerking waar de klant uiteindelijk de voordelen van plukt.”

Meer informatie over Hosted Telefonie

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.