Yes Telecom ondersteunt klanten en partners in een veranderende markt

Circuit van Hagen & Yes Telecom ondersteunen klanten en partners in een veranderende markt

Logo Circuit van Hagen in-car en telecom

Circuit van Hagen was al vanaf het prille begin met simkaarten actief in de zakelijke markt. De Naaldwijkse specialist begon ooit als inbouwstation voor auto’s en is door de jaren heen uitgebreid naar een compleet telecomportfolio. Al ruim tien jaar werken Circuit van Hagen en Yes Telecom samen. Eigenaar Stefan van Hagen vertelt meer over de manier waarop de samenwerking meebeweegt met de klantvraag en zich zodoende steeds verder uitbreidt.

Innovatie wordt laagdrempelig
“Vanuit onze rol als inbouwspecialist groeide de vraag naar telefonie”, vertelt Stefan. “Zo kwamen we ook in contact met Yes Telecom. De focus van Yes Telecom op persoonlijke dienstverlening, ontzorging en maatwerk vormde een perfecte match met onze werkwijze. Daarnaast is het portfolio door de jaren heen meebewogen met de marktvraag. Yes Telecom maakt innovatieve oplossingen voor ons en onze klanten laagdrempelig.”

Begeleiding van partners
“Bijvoorbeeld op het gebied van VoIP”, licht Stefan toe. “Toen we daarmee wilden beginnen, zochten we een partner die ons kon helpen met installatie, service, beheer en nazorg. Ook verkoopbegeleiding was wenselijk; de overstap van mobiele telefonie naar zakelijke telefonie via het internet is immers groot. Yes Telecom bewees hiervoor de juiste partner te zijn. Hierdoor kunnen we de klant nu ook op dit gebied volledig ontzorgen.”

Circuit van Hagen isdn naar voip

Betrokken van a tot z 
“We werken nauw samen om klanten te wijzen op het groeiende belang van VoIP. VoIP is hét toekomstbestendige alternatief voor ISDN, dat in september 2019 zal verdwijnen”, vertelt Stefan. “Om dit kenbaar te maken zijn we samen de campagne ‘isdnnaarvoip’ gestart. Zo hebben we onder andere een website, flyers en bedrukte automagneten gemaakt. Yes Telecom denkt dus ook op marketinggebied actief mee, en dat vinden we een enorme meerwaarde. Daarmee tonen ze aan écht van a tot z betrokken te zijn bij hun Business Partners.”

Flexibiliteit als basis voor kwaliteit
Mede door de goede samenwerking met Yes Telecom kan Circuit van Hagen ieder telecomvraagstuk invullen: “Klanten kunnen bij ons terecht voor het gehele Yes Telecom-portfolio. Ze profiteren zo van één aanspreekpunt, korte lijnen en persoonlijke dienstverlening. Met flexibele contracten, supersnelle dienstverlening en klantspecifieke maatwerkoplossingen neemt Yes Telecom een onderscheidende positie in de markt in. Doordat ze ons en de klant zowel voor, tijdens als na de levering enorm ondersteunen zijn we in staat om onze klanten optimaal te bedienen”, sluit Stefan af.

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.