Accent en Yes Telecom leggen de nadruk op maatwerk

Accent en Yes Telecom leggen de nadruk op maatwerk

accent automatisering

Al bijna 25 jaar biedt de in Sneek gevestigde ICT-specialist Accent Automatisering een uitgebreid aanbod aan zakelijke oplossingen. De voorliefde voor automatisering vormt de rode draad in de dienstverlening van het Friese bedrijf. Accent biedt zakelijke meerwaarde door organisaties zoveel mogelijk te ontzorgen. De oplossingen van Yes Telecom ondersteunen de organisatie in deze werkwijze. Willem Visscher, Consultant bij Accent, vertelt hier meer over.

Blik op de toekomst
“Ons doel is het van a tot z ondersteunen van organisaties met maatwerkoplossingen”, vertelt Willem. “Hiervoor werken we met een portfolio aan eigen diensten, aangevuld met oplossingen van toonaangevende partners, zoals Yes Telecom. Naaste vaste telefonie vormen mobiele telefonie en mobile device management (MDM) een steeds belangrijker onderdeel van wat we doen. Het zijn actuele onderwerpen die erg goed aansluiten bij de huidige behoeftes van onze doelgroep. Deze toekomstbestendige oplossingen maken organisaties beter bereikbaar en de medewerkers mobieler. Dat biedt veel zakelijk voordeel.”


Onderscheidende dienstverlening
Het leveren van de juiste oplossing is één ding. Om echt onderscheidend te kunnen zijn is flexibiliteit vanuit de leverancier minstens net zo belangrijk. “Deze flexibiliteit zien we bij Yes Telecom heel duidelijk terug”, merkt Willem. “Het portfolio van Yes Telecom maakt maatwerk tot in detail mogelijk. We werken al lange tijd samen met het Yes Telecom-team in Hengelo, en naar volle tevredenheid; Hans, Stijn, Estelle en Aniek van Yes Telecom leveren waanzinnig goed werk. Er bestaat daar geen ‘nee’. Hiermee onderscheiden zij zich enorm van andere providers. Net als wij werken zij met korte lijnen.

accent automatisering

Verzoeken worden meteen opgepakt. Daardoor kunnen wij organisaties snel helpen. Dat zorgt voor een zeer prettige samenwerking. ”


Het beste aanbod
Als voorbeeld van deze samenwerking haalt Willem een eerder gewonnen aanbesteding aan: “We hadden een aanvraag gekregen voor het leveren van mobiele abonnementen. Samen met Yes Telecom onderzochten we hoe we de klant van de meest gunstige oplossing konden voorzien. Dat deden we door het gemiddeld telefonieverbruik en de behoeftes van medewerkers in kaart te brengen. Omdat dat verbruik nog weleens wil veranderen hadden we een abonnementsstructuur volledig op maat voor deze klant ontwikkeld. Door deze flexibiliteit profiteert de klant nu altijd van de meest gunstige voorwaarden. Een wereld van verschil met de standaardabonnementen die andere providers aanboden.”

Gecertificeerde ondersteuning
De nadruk op maatwerk komt ook terug in de MDM-dienstverlening van Accent: “Al in een vroeg stadium zijn we via Yes Telecom gecertificeerd op MDM-oplossingen van MobileIron”, licht Willem toe. “Organisaties kunnen dan ook voor al hun mobiele veiligheidsvraagstukken bij ons terecht. Tegenwoordig kunnen we alles in huis installeren en beheren. Via de eenvoudige beheeromgeving is er continu inzicht in alle mobiele devices en mobiele data, voor ons én voor de klant. Uiteraard kunnen de instellingen ook door de organisatie zelf worden beheerd, zoals het automatiseren van updates en het op- of afschalen van het aantal aangesloten devices. Daarbij bieden we proactieve monitoring, zodat onze klanten verzekerd zijn van sterke beveiliging. De organisatie kan zich daardoor richten op haar kernactiviteiten.”

Zo werkt het

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en moet u dit volgens de Europese wetgeving direct melden.

Met Mobile Device Management

Voldoen uw devices aan de AVG wetgeving én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.