Gefaseerde dienstverlening leidt tot optimaal klantvoordeel

Gefaseerde dienstverlening leidt tot optimaal klantvoordeel

logo groot 2mobile consultancy

Sinds 2011 levert 2Mobile Consultancy B.V. uit Ede telecomoplossingen op maat voor klanten in het mkb. Dat doet de organisatie vanuit een pragmatisch perspectief; door telecom- en IT-oplossingen stapsgewijs te laten meegroeien met de praktijksituatie profiteren klanten van een sterke balans tussen kosten en functionaliteit. De oplossingen van Yes Telecom spelen hierin een grote rol. Mike Verhaar, algemeen directeur van 2Mobile Consultancy, vertelt meer over de manier waarop de samenwerking leidt tot voordeel voor de klant.

Oplossingen die meebewegen met de klant
Beide organisaties geloven niet in een one-size-fits-all benadering. Meerwaarde ontstaat door een gefaseerde invulling van de klantvraag. “Samen met de klant kijken we naar zijn behoeften”, vertelt Mike. “Daarbij houden we niet alleen rekening met de huidige situatie, maar richten we ons ook op de toekomst. Soms heeft een klant nog niet alle functionaliteiten van een oplossing nodig. De oplossingen van Yes Telecom bieden de mogelijkheid om functionaliteiten stapsgewijs in te stellen en uit te bouwen zodra de klant daar klaar voor is. Op die manier bewegen oplossingen mee met de organisatie. De klant beschikt daardoor altijd over een oplossing op maat en houdt bovendien grip op zijn kosten.”

 

“Soms zetten we oplossingen eerst laagdrempeliger in en bouwen we deze uit zodra de klant daar klaar voor is.”

 

Het gemak van één leverancier
De praktijkgerichte aanpak van 2Mobile Consultancy en Yes Telecom biedt volop ruimte voor volledige ontzorging. “Het Yes Telecom-portfolio stelt ons in staat hosted telefonie, mobiele telefonie, mobile device management en breedbandinternet te combineren tot een totaaloplossing. Via factuuranalyses kunnen we telefonieabonnementen bovendien continu bijsturen. De klant profiteert hierdoor altijd van de beste deal. Ook het beheer van de oplossing nemen we de klant graag uit handen. Deze ervaart zo het gemak van één aanspreekpunt en één factuur.”

Meer inzicht door live demo’s
Mike ziet dat digitale innovaties hebben geleid tot veranderingen in de telecommarkt. “Verouderde technieken zoals ISDN worden daardoor langzaam uitgefaseerd”, licht Mike toe. “Veel klanten zoeken een toekomstbestendig alternatief, zoals hosted telefonie. Ze hebben alleen soms nog geen goed beeld van wat hosted telefonie nu precies is. Daarom bieden we live demosessies aan, bijvoorbeeld van Yes Mobiel Kantoor. Hierdoor worden de voordelen van deze oplossing voor de klant direct inzichtelijker. Dat heeft geleid tot veel enthousiasme over de oplossing vanuit onze klanten.”

Ontwikkelingen in de markt
Kijkend naar de toekomst ziet Mike een nog grotere rol weggelegd voor totaaloplossingen en mobiele beveiliging. “Zakelijk beweegt het mkb zich langzaam richting Unified Communications-oplossingen. Met de aanscherping van de nieuwe data- en privacywetgeving GDPR in mei 2018 zal ook mobile device management een steeds grotere rol gaan spelen. Ook op die gebieden kunnen we de klant nu al optimaal ondersteunen”, sluit Mike af.

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.