Een maand na ingang van de AVG: heb je alles op orde?

Een maand na ingang van de AVG: heb je alles op orde?

Vandaag precies een maand geleden werd de AVG van kracht. Op 25 mei zijn de regels rondom dataverwerking en privacy een stuk strenger geworden. Als organisatie moet je dan ook kunnen aantonen dat je data- en privacybeveiliging aansluit op deze nieuwe richtlijnen. Weet je zeker dat jouw databeveiliging helemaal in orde is?

GDPRDay
Op 25 mei 2018 kreeg menig mailbox het zwaar te verduren. Je herinnert je vast nog wel de talloze e-mails van bedrijven met de vraag of we hun mailings wilden blijven ontvangen. Dat leidde tot de nodige hilariteit op social media (check #gdprday op Twitter maar eens), maar toonde tegelijkertijd aan dat de AVG wel degelijk een serieuze zaak is. En terecht.

Privacy
In een steeds digitalere wereld maken klanten zich meer en meer zorgen over hun privacy, en de data die zij delen. Want wat gebeurt daar nu precies mee? Waar worden die data opgeslagen, en met wie worden deze gedeeld? En hoe zeker is het dat die data niet in verkeerde handen vallen? Als ondernemer zouden deze klantvragen hoog op je agenda moeten staan. Wees transparant, en laat zien dat je maatregelen aansluiten bij de richtlijnen van de AVG. Zo toon je je betrokken bij deze vraagstukken, en behoud je het vertrouwen van je klant.

De totaaloplossing
Twijfel je nu of de veiligheid van je mobiele omgeving wel aansluit bij bovenstaande klantvragen? Wacht dan niet langer en kom vandaag nog in actie. Met onze mobiele totaaloplossing Yes Device Management breng jij de beveiliging van je mobiele omgeving alsnog snel in orde. Gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en compleet. Zo behoud jij de vrijheid om te ondernemen. Onze ruim 400 business partners voorzien je graag van persoonlijk advies op maat en een gratis demo account.

Pictogram Mobile Device Management

Zo werkt het

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en riskeert uw onderneming zeer hoge boetes.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de AVG-wetgeving én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.