Stichting Stek Jeugdzorg speelt in op de dynamiek van de zorg met Yes Mobiel Kantoor

Stichting Stek Jeugdzorg speelt in op de dynamiek van de zorg met Yes Mobiel Kantoor

hosted telefonie

Stichting Stek Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun ouders bij problematiek die komt kijken bijopvoeden en opgroeien. Door veranderende wet- en regelgeving wordt hulp steeds meer aan huis geboden. Goede bereikbaarheid van de jeugdzorgwerkers is daarom essentieel. Yes Mobiel Kantoor van Yes Telecom voorziet de stichting van de flexibiliteit die benodigd is voor de dynamische wereld van de jeugdhulpverlening.

Yvonne van der Ham, facilitair manager binnen de stichting, vertelt over de keuze voor Yes Telecom: “De jeugdzorgsector is enorm in beweging. Door de transitie en daaruit voorkomende wijzigingen in hulpverlening zijn we genoodzaakt om panden te sluiten. Toen ons oude contract bijna afliep besloten we op zoek te gaan naar een oplossing die kan meebewegen met die dynamiek. De voorwaarden? Flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie.”

 

“Door te kiezen voor de hosted telefonie oplossing van Yes Telecom is de bereikbaarheid van onze ambulante medewerkers enorm vergroot.”

 

De stichting besloot aan te kloppen bij OnnIT, al langere tijd een vertrouwde partner op het gebied van IT. Door actief mee te denken met de organisatie bleek een uitbreiding van het aantal mobiele nummers al snel de meest logische oplossing. Van alle providers kwam Yes Telecom met Yes Mobiel Kantoor het beste uit de bus.

“Door te kiezen voor de hosted telefonie oplossing van Yes Telecom is de bereikbaarheid van onze ambulante medewerkers enorm vergroot,” vertelt Yvonne. “In plaats van meerdere vaste telefooncentrales gebruiken we nu één overkoepelende centrale waarin alle nummers zijn opgeslagen. We hebben nu de beschikking over een totaaloplossing waarmee we de bereikbaarheid van onze medewerkers aanzienlijk hebben vergroot. Zo hebben we onze communicatie een stuk slimmer kunnen inrichten.”

De stichting merkt dat haar medewerkers de voorkeur geven aan basisfunctionaliteiten zoals bellen, sms en e-mail. “Naast deze functionaliteiten zijn alle telefoons voorzien van Yes InTouch, waarmee medewerkers onder andere onderling kunnen bellen en chatten, en videogesprekken kunnen voeren,” licht Yvonne toe. “Yes InTouch is ook beschikbaar als applicatie voor laptop en pc. Hierdoor hebben onze medewerkers altijd alle voor hen belangrijke contactinformatie bij de hand. Een andere handige functionaliteit is de mogelijkheid om voicemailberichten naar e-mail te sturen. Zo kunnen medewerkers in hun e-mail zien dat er een voicemailbericht is binnengekomen.

Belbundels worden door de organisatie per maand afgenomen en onderling gedeeld. “In combinatie met de online beheertool E-View zorgt dit ervoor dat we altijd inzicht hebben in de maandelijkse kosten,” vertelt Yvonne. “Daarnaast profiteren we van één contract met een duidelijke einddatum. En dat scheelt een hoop administratieve rompslomp.”

 

“We beschikken nu over een kostenbesparende oplossing met de flexibiliteit en schaalbaarheid die past bij onze organisatie.”

 

De nauwe samenwerking tussen Yes Telecom en OnnIT heeft zijn vruchten afgeworpen. “In het begin van het traject kregen we te maken met een aantal problemen,” blikt Yvonne terug. “De snelle en goed bereikbare klantenservice van Yes Telecom en het doelgericht handelen van OnnIT wist hier echter snel een einde aan te maken. We beschikken nu over een kostenbesparende oplossing met de flexibiliteit en schaalbaarheid die past bij onze organisatie.”

Deze klant maakt gebruik van:

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Alle functionaliteiten van een vaste telefoon op uw mobiel, zonder dubbele kosten.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.