JADAK Europe halveert mobiele kosten dankzij oplossingen van Yes Telecom

JADAK Europe halveert mobiele kosten dankzij oplossingen van Yes Telecom

Logo jadak

JADAK Europe is marktleider op het gebied van Auto Identificatie oplossingen (Detection & Analysis) en levert derhalve specialistische en custom-made technologie op het gebied van barcode, machine vision en RFID met een focus op de medische industrie. JADAK technologie kent echter vele toepassingsmogelijkheden in uiteenlopende marktgebieden en wordt bijvoorbeeld ook toegepast bij toegangscontrole in voetbalstadions en op treinstations.

JADAK is een internationaal opererende organisatie en heeft wereldwijd verschillende vestigingen. Vanuit de vestiging in Breda wordt de EMEA markt bediend en daarom reist 70% van de medewerkers dan ook meerdere malen per maand naar het buitenland. Met de flexibele maatwerkoplossingen van Yes Telecom kon JADAK Europe een mooie besparing realiseren op de telefoniekosten.

Jan Douma, General Manager bij JADAK, vertelt over de keuze voor Yes Telecom: “Voordat we klant werden bij Yes Telecom hadden we als gevolg van onze internationale activiteiten en exponentiele groei, te maken met steeds hoger wordende telefoonrekeningen. Dat moet ook anders kunnen, dachten we. Kostenbesparing was dan ook de hoofdreden om te zoeken naar een nieuwe aanbieder.

Via ons eigen netwerk kwamen we in contact met het in Oosterhout gevestigde David Consultancy. Zij tipten ons over de slimme oplossingen van Yes Telecom en hebben ons tijdens het gehele traject vakkundig begeleid.”

 

“Dankzij de snelle dienstverlening konden we zonder gedoe profiteren van de voordelen van de nieuwe oplossing.”

 

Maatwerkoplossing op basis van verbruik  
Om een oplossing op maat te kunnen ontwikkelen werd eerst het huidige verbruik binnen de organisatie goed in kaart gebracht. “David Consultancy heeft ons nationale en internationale verbruik uitgebreid doorgerekend”, vertelt Jan. “Op basis daarvan is een voorstel gedaan op basis van Yes Vast Nummer en mobiele data- en belbundels.”

Jan Douma Jadak

“Omdat veel medewerkers mobiel werken wilden we ook de vaste nummers kunnen doorschakelen naar hun mobiel. Vandaar dat Yes Vast Nummer is voorgesteld. Voor deze medewerkers hebben we nu zowel een vast en mobiel nummer. Zeker internationaal is het wenselijk om via een vast nummer te communiceren. Daarnaast profiteren onze medewerkers van een ruime data- en belbundel.”

 

Het gemak van de overstap
Overstappen naar de oplossing was bijzonder eenvoudig, blikt Jan terug: “Onze oude abonnementen hadden allemaal een andere start- en einddatum. Daarom zijn we geleidelijk aan overgestapt naar de nieuwe oplossing. David Consultancy en Yes Telecom hebben ons hier volledig in ondersteund. Obstakels tijdens het traject werden snel door hen opgepakt en afgehandeld. We konden het hele proces met een gerust hart aan hen toevertrouwen. Dankzij deze snelle dienstverlening konden we zonder gedoe profiteren van de voordelen van de nieuwe oplossing.”

 

Halvering van mobiele kosten
Met de oplossingen van Yes Telecom bespaart de organisatie flink op haar bel- en datakosten. Jan: “Het voorstel is precies toegespitst op het internationale karakter van ons bedrijf. Hierdoor weten we zeker dat we alleen betalen voor wat we verbruiken. Door deze overstap hebben we onze telefoniekosten weten te halveren. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Precies waar we naar op zoek waren.”

 

“Door deze overstap hebben we onze telefoniekosten weten te halveren.”

 

Meedenken met de klant
“David Consultancy is een betrokken partner die actief met ons meedenkt. Samen met Yes Telecom blijven ze continu met ons meekijken hoe we onze telefonie nog efficiënter kunnen inrichten. Die proactiviteit zorgt ervoor dat ik me op andere zaken kan richten. Wij zijn dan ook enorm tevreden over deze samenwerking”, sluit Jan af.

 

Deze klant maakt gebruik van:

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Alle functionaliteiten van een vaste telefoon op uw mobiel, zonder dubbele kosten.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.