Derks Schilders ervaart verbeterde bereikbaarheid en klantcontact met Yes Mobiel Kantoor

Verbeterde bereikbaarheid
met Yes Mobiel Kantoor

Logo Derks Schilders

Al meer dan 160 jaar verzorgt Derks Schilders de renovatie, de restauratie en het onderhoud van zakelijke panden. Het familiebedrijf is trots op zijn verleden, maar kijkt liever naar de toekomst. Binnen de organisatie groeide de vraag om beter en makkelijker met de uitvoerende collega’s op locatie in contact te zijn. Met als doel de dienstverlening en het contact met de klant nog beter te maken.

Derks Schilders zocht hiervoor een geschikte oplossing. Kathy Derks, projectmanager bij Derks Schilders, vertelt hierover: “We hebben onze vaste partner, Pieter de Smidt van Nedcall, hiervoor gevraagd. Al snel bleek dat we moesten overstappen naar een nieuwe oplossing, aangezien de oude vaste telefooncentrale aan vervanging toe was. Pieter gaf aan dat overstappen naar IP-telefonie en Yes Mobiel Kantoor de ideale oplossing zou zijn. We waren al tevreden klant van Yes Telecom voor onze mobiele telefonie en stonden hier zeker voor open.”

Overstap op hosted telefonie
De medewerkers op locatie zijn uitgerust met een mobiele telefoon van de zaak, waardoor de kostbare vaste telefonieoplossing ingeruild werd voor een hosted telefonieoplossing. De eenmalige investering om de vaste telefoons op kantoor te vervangen voor IP-telefoons was al snel terugverdiend doordat de kosten van het gebruik van een traditionele vaste telefonieoplossing kwamen te vervallen.

 

“Onze collega’s zijn nu beter bereikbaar, waar ze ook zijn.”

Betere bereikbaarheid met Yes Mobiel Kantoor
“Met Yes Mobiel Kantoor profiteren we van het gemak en de voordelen van een vaste telefonieoplossing met de bereikbaarheid van mobiele telefonie. Hierdoor zijn onze collega’s op locatie beter bereikbaar, ongeacht waar ze zijn. De overstap resulteerde ook nog in een kostenbesparing, alhoewel het ons daar in eerste instantie niet om te doen was. Doordat we nu één oplossing hebben voor onze vaste en mobiele telefonie hebben we ook maar één contract en één factuur.”

Vakkundig advies van Nedcall
“Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met Nedcall”, vervolgt Kathy. “Ze zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden, denken actief met ons mee en zijn zo heel goed in staat om ons snel en vakkundig te helpen. En dat is zeker bij een overstap naar een nieuwe telefonieoplossing wel zo handig.”

Voordelen van Yes Telecom
“Doordat de telefonie van Yes Telecom over het netwerk van KPN verloopt zijn we verzekerd van een betrouwbare oplossing. Daarbij komt dat de hosted telefonieoplossing voor ons beheerd wordt, zodat we hier ook geen omkijken naar hebben. Verder werken we met de kostenanalysetool E-View van Yes Telecom. Hierdoor hebben we online inzicht in onze abonnementen en kosten. Indien nodig kunnen we anticiperen op excessief gebruik. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. Je merkt aan alles dat zowel Yes Telecom als Nedcall een partner is die met het mkb meedenkt en je zorgen uit handen neemt”, sluit Kathy af.

Deze klant maakt gebruik van:

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Alle functionaliteiten van een vaste telefoon op uw mobiel, zonder dubbele kosten.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.