Vergroot je bereikbaarheid en verlaag je kosten met hosted telefonie

Vergroot je bereikbaarheid en verlaag je kosten met hosted telefonie

Zakelijk succes valt of staat met een goede bereikbaarheid, waar je ook bent. Supersnel 4G-internet en mobiele telefonie voorzien ons hierin. Maar je wilt als ondernemer natuurlijk wél professioneel voor de dag komen. Met een vast nummer, bijvoorbeeld. Kortom, je wilt de uitstraling van een vast nummer, maar ook de veelzijdigheid van mobiele telefonie. Maar waarom zou je überhaupt kiezen?

Alle voordelen van vast en mobiel in één oplossing
Hosted telefonie biedt je het beste van beide werelden. Gesprekken die via je vaste telefoonlijn in de cloud binnenkomen worden automatisch doorgezet naar je mobiel. Eindeloos doorverbinden en het inspreken van voicemails zijn hiermee verleden tijd. Je profiteert dus van de uitstraling van een vast nummer met de flexibiliteit van mobiele telefonie. Zo ben je altijd en overal bereikbaar voor je klanten!

 

Hosted telefonie verlaagt je kosten
Bij hosted telefonie verloopt je volledige communicatie online, via de cloud. Je betaalt één vast bedrag per gebruiker per maand. Daarnaast profiteer je van één factuur, één contract en één aanbieder. Zo heb je altijd inzicht in je kosten. Hosted telefonie is bovendien eenvoudig schaalbaar, zodat deze altijd aansluit bij de ontwikkelingen in je organisatie. Zo kun je snel inspelen op schommelingen en betaal je nooit teveel.

Geen omkijken naar onderhoud
Ook over het technisch onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Bij het gebruiken van een hosted telefonieoplossing verloopt het beheer en onderhoud van de telefooncentrale ook via de cloud. De centrale wordt op continue basis gemonitord en geregeld voorzien van technische updates. Zo ben je altijd verzekerd van de laatste softwareversies en beveiligingsinstellingen. Wel zo belangrijk voor je continuïteit, productiviteit en veiligheid!

 

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!
Wil je ook profiteren van de voordelen van hosted telefonie? Neem dan vandaag nog contact op met je lokale business partner. Zij vertellen je graag alles over hosted telefonieoplossingen, zoals Yes Mobiel Kantoor. Vanzelfsprekend kun je rekenen op volledige ontzorging bij de overstap, zodat jij je kunt richten op je onderneming. Zo kun je snel zélf de voordelen van hosted telefonie ervaren!

Verlaag uw kosten en vergroot uw bereikbaarheid

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Zou het niet makkelijk zijn als je mobiel gebeld kon worden op één vast nummer? Wij maken het voor je mogelijk.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Relevante artikelen

Bent u al klaar voor de overstap naar Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.