Hosted telefonie biedt mkb’ers lagere kosten en hogere productiviteit

Hosted telefonie biedt mkb’ers lagere kosten en hogere productiviteit

Ontwikkelingen op het gebied van de cloud en mobiele devices hebben het aantal communicatiemogelijkheden enorm vergroot. Neem nu bijvoorbeeld telefonie; bellen via internet wordt binnen steeds meer organisaties gemeengoed. Het afnemen van dit type telefoonoplossingen, ofwel hosted telefonie, is allang niet meer voorbehouden aan grote organisaties. Ook als mkb’er profiteer je van de vele zakelijke voordelen die hosted telefonie biedt:  

Vergroot je bereikbaarheid  
Hosted telefonie werkt op basis van de cloud. Het grote voordeel hiervan is dat de oplossing op zowel je smartphone en laptop als vaste toestel kan worden gebruikt. Zo mis je nooit meer een gesprek.

Altijd een werkende oplossing
Hosted telefonie neem je af in de vorm van een abonnement. De provider is hierbij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de oplossing. Updates worden periodiek uitgerold. Daardoor ben je altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten en veiligheidheidsinstellingen. Zo hoef je je daar zelf niet mee bezig te houden, en blijft zakelijke continuiteit gewaarborgd. Wel zo makkelijk!

 Verlaag je kosten  
Hosted telefonie laat je flink besparen op je operationele kosten. Het gebruik en onderhoud van een vaste telefoonlijn en centrale komen immers te vervallen. Je belt gewoon via je normale internetverbinding. Ook kun je kiezen voor een dedicated verbinding voor al je vaste telefoonverkeer. Je profiteert altijd van een vast bedrag per gebruiker per maand.

Altijd in lijn met je organisatie
Hosted telefonieoplossingen zijn schaalbaar. Daardoor behoud je het overzicht over het aantal aansluitingen en betaal je nooit te veel. Functionaliteiten zoals het verdelen van inkomende gesprekken over specifieke afdelingen en het instellen van keuzemenu’s kunnen eenvoudig worden aan- en uitgezet. Zo beschik je altijd over een hosted telefonieoplossing die aansluit bij de ontwikkelingen in je organisatie.

Beschikbaar voor iedere organisatie  
Hosted telefonie biedt veel ruimte voor maatwerk. Zo kun je kiezen voor eenvoudige vast-mobielintegratie, maar ook voor totaaloplossingen die met andere zakelijke software kunnen worden geïntegreerd. Denk bijvoorbeeld aan Yes Mobiel Kantoor, dat nu ook beschikbaar is inclusief een dedicated internetverbinding, vaste toestellen én routers en switches. De juiste oplossing is afhankelijk van je behoeften. Hiervoor komt je Business Partner graag langs om dit gezamenlijk te inventariseren.

Interesse?
Meer weten over de voordelen van hosted telefonie, of benieuwd welke oplossing het beste past bij je organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met je lokale Business Partner!

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.