Yes Telecom breidt Mobiel Kantoor uit met vaste toestellen

Yes Telecom breidt Mobiel Kantoor uit met vaste toestellen

Goede bereikbaarheid is tegenwoordig een van de belangrijkste voorwaarden voor zakelijk succes. Hosted telefonieoplossingen, zoals Yes Mobiel Kantoor, voorzien in deze behoefte. We bieden je nu nog meer keuze in je bereikbaarheid door de uitbreiding van Yes Mobiel Kantoor met vaste toestellen. Zo maken we het gebruik van Yes Mobiel Kantoor nóg veelzijdiger.

Organisaties nu nóg flexibeler
Hosted telefonie wordt de laatste jaren steeds populairder. Logisch, want telefoneren via de cloud biedt talloze voordelen; op kantoor profiteer je van het gemak en het vertrouwde gevoel van een vaste lijn. Ben je onderweg, dan gebruik je je smartphone om bereikbaar voor je klanten te blijven. Het maakt je organisatie een stuk flexibeler én laat je besparen op je operationele kosten. Het gebruik en onderhoud van de traditionele telefooncentrale komt immers te vervallen. En het aantal aansluitingen kan heel eenvoudig worden aangepast aan de behoefte van je organisatie. Zo behoud je het overzicht en betaal je nooit te veel. Ideaal!

 

Net zo flexibel als mobiele telefonie
Met Yes Mobiel Kantoor profiteerde je sowieso al van bovenstaande voordelen. We begrijpen echter dat de vaste bureautelefoon in veel situaties nog altijd uitkomst biedt. Daarom breiden we Yes Mobiel Kantoor uit met vaste toestellen, die je gewoon bij ons kunt afnemen. Hiermee bieden we een passende oplossing voor als je niet volledig afhankelijk wilt zijn van de smartphone. Je profiteert hiermee van het gemak van een vast toestel met de flexibiliteit van hosted telefonie.

Gemak van één leverancier
Naast vaste toestellen kun je nu ook voor internetverbindingen in combinatie met cloudtelefonie bij ons terecht. Zo zorgen we ervoor dat jij profiteert van een kostenbewuste totaaloplossing! Vanzelfsprekend zorgen we ook voor alle beheer en onderhoud van de hosted telefonie-omgeving. Gewoon tegen één factuur, één contract, en één vast bedrag per gebruiker, per maand. Wel zo handig.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op.
Wil je ook profiteren van de voordelen van Yes Mobiel Kantoor? Neem dan vandaag nog contact op met je lokale Business Partner! Zij vertellen je er graag alles over, en helpen je met de volledige overstap en nemen je al het werk uit handen, zodat jij je kunt richten op je onderneming. Zo ervaar je snel zelf de vele mogelijkheden van hosted telefonie!

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.