Het gemak van een telefoniecentrale in eigen beheer

Het gemak van een telefoniecentrale in eigen beheer

Als ondernemer neem je graag het heft in eigen handen. Je wilt zelf je beslissingen kunnen nemen en vaart het liefst je eigen koers. Waarom zou je je dan binden aan inflexibele telecomoplossingen, zoals ISDN? Goed nieuws: dat hoeft helemaal niet. Met hosted telefonie richt je nu ook je telefonie in op een manier die bij jou past.

ISDN: ingehaald door innovatie
ISDN was de perfecte oplossing voor een tijd waarin flexibiliteit en mobiliteit nog niet zo belangrijk waren. Mobiele telefoons waren nog iets exotisch, en als iemand het had over de cloud begonnen we te zoeken naar onze paraplu. Wegens het gebrek aan mobiele alternatieven was je voor je telefonie gebonden aan een vaste werkplek. Een vaste lijn en een wachtmenu voldeden vaak wel. En wilde je je oplossing toch uitbreiden, dan moest je vaak relatief lang wachten tot de kostbare extra’s door je provider waren ingeregeld. Maar die tijden liggen inmiddels ver achter ons.

Flexibele zakelijke telefonie op maat
We zijn sindsdien steeds bereikbaarder geworden. Je klant verwacht tegenwoordig ook dat je snel kunt inspelen op zijn verzoeken. Met het beperkte ISDN is dat simpelweg niet mogelijk. Met hosted telefonie wél. Je telefooncentrale verhuist hiermee naar de cloud. Daardoor ben je bereikbaar op de vaste lijn, laptop en smartphone, zodat je nooit meer een gesprek hoeft te missen. Een ander voordeel van een telefooncentrale in de cloud is dat je deze zelf kunt aanpassen. Functionaliteiten kun je zelf heel eenvoudig op- en afschalen, evenals het aantal aansluitingen. Je beschikt dus altijd over een maatwerkoplossing die met je organisatie meebeweegt. Tegelijkertijd weet je dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

hosted telefonie

Behoud je vrijheid
Door over te stappen naar hosted telefonie voer jijzelf de regie over je zakelijke telefonie. Je bent verzekerd van een oplossing op maat, die net zo flexibel is als jijzelf. Ondertussen profiteer je van een doorlopende bereikbaarheid, waardoor je je klanten perfect kunt helpen. Zo behoud je de vrijheid om te ondernemen, gewoon zoals jij dat wilt.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de voordelen van hosted telefonie voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze Business Partners. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies op maat, zoals over onze eigen hosted telefonieoplossing Yes Mobiel Kantoor.

Ook zelf de regie houden over uw zakelijke telefonie?

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Vergroot uw bereikbaar met uw telefooncentrale in de cloud, dat is Yes Mobiel Kantoor.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

ISDN Stopt!
Blijf ook na 1 september bereikbaar voor uw klanten

Relevante artikelen

Bent u al klaar voor de overstap naar Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.