Bij Yes Telecom is het iedere dag de Dag van de Telecommunicatie

Bij Yes Telecom is het iedere dag de Dag van de Telecommunicatie

Wist je dat het vandaag de Dag van de Telecommunicatie is? Op 17 mei 1865 werd de Internationale Telecommunicating Union (ITU) opgericht. Deze organisatie houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling van internationaal telefoonverkeer. Een mooi moment om even stil te staan bij de talloze mogelijkheden waar telecommunicatie ons van heeft voorzien.

Sinds het patent op de telefoon in 1876 door Alexander Graham Bell heeft telecommunicatie zich in een ongelooflijk tempo ontwikkeld. Het heeft ons steeds bereikbaarder gemaakt en onze productiviteit vergroot. De opkomst van mobiele telefonie, de cloud en apps heeft er daarbij voor gezorgd dat we steeds flexibeler kunnen communiceren. Hosted telefonie is daar natuurlijk hét voorbeeld van. Ook vast-mobielintegratie en Unified Communications hebben ons werkende leven een stuk efficiënter gemaakt.

Deze flexibiliteit vind je ook terug bij Yes Telecom. Samen met onze ruim 400 Business Partners zorgen we ervoor dat jij altijd bereikbaar bent. Dat doen we door te kijken naar de behoeften van je organisatie, nu en in de toekomst. En door onze focus op maatwerk en persoonlijke aandacht profiteer je van een oplossing in dienst van jóúw organisatie. Iedere dag van het jaar. Zo behoud je de vrijheid om te ondernemen.

Wlit u ook flexibeler communiceren?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.