De laatste trends en ontwikkelingen rondom mobiliteit

De laatste trends en ontwikkelingen rondom mobiliteit

De telecomwereld staat niet stil. Zeker op het gebied van mobiele devices zien we dit jaar veel belangrijke ontwikkelingen. Daar wil je natuurlijk in mee kunnen gaan. We lichten een aantal belangrijke aandachtspunten van dit moment uit en vertellen je hoe we je daarbij kunnen helpen.

Hosted telefonie steeds populairder
2018 is het jaar waarin veel bedrijven afscheid nemen van ISDN, dat in september 2019 zal ophouden te bestaan. Marktonderzoeksbureau Telecompaper becijferde dat het aantal ISDN-lijnen in het tweede kwartaal daalde met ruim 5 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De gedateerde technologie past niet meer bij de manier waarop we vandaag de dag willen communiceren. Hosted telefonie, zoals Yes Mobiel Kantoor, doet dat wel; deze technologie biedt veel meer flexibiliteit, functionaliteit en bereikbaarheid, tegen veel lagere kosten.

Gebruik mobile device management neemt toe
Ook het zakelijk gebruik van mobile device management (MDM)-oplossingen is dit jaar flink toegenomen. De specialisten van Computer Profile melden op basis van onderzoek dat 27 procent van de bedrijven nu gebruikmaakt van MDM. In 2016 was dit nog 16 procent. Een belangrijke oorzaak van de stijging is de inwerkingtreding van de AVG. Met Yes Device Management zorgen we dat jouw mobiele devices en data sterk beveiligd blijven. Zo blijf je lekker aan het werk en behoud je de vrijheid om te ondernemen.

Samenwerken op afstand
Ruim 70 procent van de medewerkers in 2018 werkt minstens één dag per week op een andere locatie dan het hoofdkantoor. Dat blijkt uit recent onderzoek van werkplekspecialist International Workplace Group. Uiteraard wil je wel goed met je collega’s kunnen blijven samenwerken. Met Yes InTouch beschik je over een handige communicatieoplossing die speciaal is ontwikkeld voor samenwerken op afstand.

Meer weten?
Wil je meer weten over hoe onze oplossingen jouw organisatie flexibeler en toekomstbestendiger maken? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze 350 Business Partners. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies op maat.

Uw organisatie ook flexibeler en toekomstbestendiger?

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Yes Mobiel Kantoor biedt veel meer flexibiliteit, functionaliteit en bereikbaarheid, tegen veel lagere kosten.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Relevante artikelen

Bent u al klaar voor de overstap naar Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.