Dit zijn de belangrijkste telecomtrends voor 2019

Dit zijn de belangrijkste telecomtrends voor 2019

Het nieuwe jaar staat voor de deur; een mooi moment om vooruit te blikken naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2019. Waar moet je zoal rekening mee houden, en hoe zet je deze trends om in kansen? Wij delen graag een paar belangrijke tips met je, zodat je goed voorbereid het nieuwe jaar in gaat.

Dag ISDN, hallo hosted telefonie
2019 markeert het einde van ISDN. Per 1 september zal deze techniek worden uitgefaseerd. Maak je nog gebruik van deze verouderde telefonieverbinding? Dan is het tijd om over te stappen naar het toekomstbestendige alternatief: hosted telefonie, zoals Yes Mobiel Kantoor. Hiermee verhuis je je telefoniecentrale naar de cloud. Dat biedt je veel meer flexibiliteit; je bepaalt zelf welke functionaliteiten je wilt gebruiken en kunt veel makkelijker op- en afschalen. Ook keuzemenu’s kun je zelf heel eenvoudig instellen, wat eveneens geldt voor doorverbinden. Daarmee ben je in 2019 bereikbaarder dan ooit voor jouw klanten.     

Security wordt nog belangrijker
Het zal niemand verbazen: we verbruiken met z’n allen steeds meer data. Uit onderzoek van Telecompaper eerder dit jaar bleek dat het dataverbruik in Nederland jaarlijks zelfs verdubbelt. Dat komt mede doordat we steeds meer mobiel werken. Ook in 2019 zal de hoeveelheid data naar ongekende hoogten stijgen. De keerzijde is echter wel dat de risico’s voor de dataveiligheid eveneens toenemen. Ook in 2019 blijven phishing-e-mails, ransomware en cryptomalware serieuze dreigingen. Met Yes Device Management zorg je ervoor dat je mobiele devices altijd supersterk beveiligd zijn. Zo blijf je zorgeloos aan het werk en blijft je data gewoon altijd veilig.

Mobiel werken wordt de norm
We zijn inmiddels op het punt aanbeland dat de vaste werkplek allang niet meer de standaard is. We werken bovendien steeds minder vaak van negen tot vijf. In plaats daarvan kiezen we steeds vaker voor flexibele werkplekken en -uren. Ook in het nieuwe jaar zal deze trend zakelijk nog verder doorzetten. Natuurlijk wil je ook mobiel net zo lekker kunnen samenwerken als op kantoor. Met Yes InTouch helpen we je daarmee. Met deze handige totaaloplossing kun je onder andere bellen, chatten, schermdelen en videovergaderen. Zo kun je altijd en overal samenwerken op een manier die past bij de situatie.  

Ook in 2019 staan we voor je klaar
Natuurlijk staan we ook volgend jaar voor je klaar met persoonlijk advies en oplossingen op maat. Namens alle Yes Telecom-medewerkers een mooi uiteinde en een gelukkig en gezond 2019 gewenst!

Is uw organisatie klaar voor 2019?

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Met Yes Mobiel Kantoor bent u helemaal futureproof met uw telefooncentrale in de cloud.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Relevante artikelen

Bent u al klaar voor de overstap naar Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.