Bereikbaarheid en snel streamen boven aan wensenlijst

Bereikbaarheid en snel streamen boven aan wensenlijst

 

We stellen steeds hogere eisen aan onze bereikbaarheid en de kwaliteit van het mobiele netwerk. Vooral de kwaliteit bij streaming apps bepaalt zelfs of klanten bij een provider blijven of switchen naar een concurrent.

Als ondernemer wil je kunnen vertrouwen op je mobiele provider. Je hebt een smartphone om bereikbaar te zijn voor klanten en een zakelijk 4G-abonnement om snel te kunnen downloaden en om te streamen zonder haperingen. Alleen zo kun jij ongestoord overal werken.

 

Netwerkkwaliteit belangrijker dan ooit
Om overal te kunnen werken is een betrouwbaar netwerk noodzakelijk. De netwerkprestaties spelen dan ook een cruciale rol bij de mate waarin smartphonegebruikers trouw zijn aan hun provider. Zo blijkt uit onderzoek van de Zweedse netwerkleverancier Ericsson. De kwaliteit van het netwerk is volgens hen van grote invloed op de Net Promotor Score (NPS) waarmee providers hun klanttevredenheid beoordelen. De NPS geeft aan in welke mate de klant bereid is een product of dienst aan te bevelen aan derden.

 

Mobiele gebruikers veeleisender dan ooit
Opvallend is dat gebruikers tegenwoordig niet minder problemen ervaren dan drie jaar geleden. Dit ondanks dat de netwerken de afgelopen jaren sterk zijn verbeterd. Het ervaren van problemen is van invloed op de klantloyaliteit ten aanzien van hun provider. Een verklaring is dat de behoeften en eisen van gebruikers meegroeien met de technologische ontwikkelingen. Verder gaf 73 procent van alle eindgebruikers aan de netwerkkwaliteit een cruciale factor te vinden.

 

Yes. Eindelijk. Een sterk netwerk.
Bij Yes Telecom zetten we alles op alles om jou bereikbaar te houden en de beste mobiele ervaring te bieden. Daarom maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Verder hebben we specifieke diensten om jouw bereikbaarheid te optimaliseren. Zo is het mogelijk oproepen naar je vaste nummer op je mobiele telefoon te ontvangen. Hiervoor hebben we Mobiel Kantoor ontwikkeld. Benieuwd hoe jij jouw bereikbaarheid en mobiele ervaringen verbetert? We vertellen het je graag. Neem contact op met een van onze 400 Business Partners.

Zo werkt Mobiel Kantoor

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.