Belgedrag van ondernemers verandert

Belgedrag van ondernemers verandert

 

Bellen via VoIP steeds meer omarmd
Bellen via het internet (VoIP) is door de jaren heen steeds laagdrempeliger geworden. Om die reden groeit VoIP ook bij ondernemers in populariteit. VoIP maakt het mogelijk om spraak te integreren met andere communicatievormen, zoals video, en met andere systemen, zoals crm. Slimme VoIP-oplossingen zijn natuurlijk als mobiele applicatie beschikbaar met lagere kosten en een verbeterde bereikbaarheid tot gevolg.

 

“Slimme VoIP-oplossingen zijn natuurlijk als mobiele applicatie beschikbaar.”

Combinatie vast en mobiel nummer

Ondanks dat de smartphone steeds vaker wordt ingezet, is er nog altijd een grote behoefte aan vaste telefonie. Althans, aan een vast telefoonnummer. Het combineren van mobiele en vaste telefonie is in veel gevallen meer dan logisch. Met vast-mobielintegratie kun je inkomende oproepen op de vaste lijn ontvangen op je smartphone. Zo blijf je optimaal bereikbaar en behoud je een professionele uitstraling. Verder krijgt de smartphone uitgebreide functionaliteiten die we kennen van vaste telefonie. Denk bijvoorbeeld aan doorschakelen vanaf de mobiel en het gebruik van belgroepen.

 

“Met vast-mobielintegratie blijf je optimaal bereikbaar en behoud je een professionele uitstraling.”

Lagere kosten, meer functionaliteiten
Naast meer functionaliteiten biedt vast-mobielintegratie ook lagere kosten. En minder geld uitgeven is iets wat iedere ondernemer als muziek in de oren klinkt. Bij vast-mobielintegratie wordt de traditionele telefooncentrale in de cloud gehost. Zo hoeft er niet betaald te worden voor de aanschaf en het onderhoud van een vaste telefooncentrale. Dit zijn natuurlijk goede redenen om te kiezen voor een vast-mobieloplossing. Minstens zo interessant zijn de betere bereikbaarheid en een grotere flexibiliteit.

 

Yes. Eindelijk. Voordeel voor iedereen
Het mislopen van inkomende gesprekken zijn met vast-mobielintegratie van Yes Telecom verleden tijd. Yes Mobiel Kantoor is de vast-mobieloplossing die voor ieder type organisatie beschikbaar is. Wil je ook beter bereikbaar zijn en geen dubbele kosten meer hebben voor een vaste én mobiele telefoon? Neem contact op met een van onze 400 Business Partners. Zij helpen je graag verder.

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.