Behoud zelf de controle met hosted telefonie van Yes Telecom

Behoud zelf de controle met hosted telefonie van Yes Telecom

Waarom zou je nog afhankelijk willen zijn van je telecomprovider als je je telefooncentrale ook zelf kunt beheren? Met Yes Mobiel Kantoor profiteer je van de vrijheid en flexibiliteit van hosted telefonie. En dat biedt nogal wat voordelen.

Grip op de functionaliteiten
Met hosted telefonie van Yes Telecom bepaal je helemaal zelf hoe je centrale is ingericht. Via de beheerapplicatie stel je zelf de gewenste functionaliteiten, belgroepen en keuzemenu’s in. Je kunt daarbij zelf aangeven wie deze binnen je organisatie kunnen gebruiken. En veranderen de behoeften van je organisatie? Dan verandert de centrale met je mee. Zo beschik je altijd over een flexibele telefooncentrale op maat.

hosted telefonie

Grip op je bereikbaarheid
Met Yes Mobiel Kantoor beschik je over een totaaloplossing voor al je zakelijke telefonie. Je vaste en mobiele telefonie worden hierbij gecombineerd. Hierdoor ben je bereikbaar op één nummer voor zowel vast als mobiel. Zo vergroot je heel eenvoudig je bereikbaarheid. Tegelijkertijd behoud je de professionele uitstraling van een vast nummer.

Grip op onderhoud
Het onderhouden van een telefonieoplossing kan een tijdrovende, kostbare en complexe klus zijn. Maar niet met Yes Mobiel Kantoor. We rollen periodiek updates uit die niet alleen zorgen voor extra functionaliteit, maar die je oplossing ook sterk beveiligd houden. Hierdoor weet je zeker dat je continuïteit en productiviteit gewaarborgd blijven, zonder dat je daarnaar om hoeft te kijken.

Grip op je administratie
Met Yes Mobiel Kantoor ervaar je het gemak van één oplossing voor al je zakelijke telefonie. Dat betekent dat je tegelijkertijd profiteert van slechts één contract, één factuur en één aanspreekpunt. Je hebt dus niet langer te maken met verschillende providers en verschillende telefoonnummers. Bovendien profiteer je van maandelijks voorspelbare kosten. Zo wordt je administratie meteen een stuk overzichtelijker.

Meer weten?
Wil je meer weten over de voordelen van Yes Mobiel Kantoor voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met je lokale Business Partner. Deze voorziet je graag van persoonlijk advies op maat.

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.