Volledige ontzorging met de alles-in-één-oplossingen van Yes Telecom

Volledige ontzorging met de alles-in-één-oplossingen van Yes Telecom

Als mkb’er is het belangrijk dat je goed bereikbaar bent voor je klantenoe beter je bereikbaarheid, hoe hoger de klanttevredenheid. Omdat je het al druk genoeg hebt met ondernemen wil je zo min mogelijk tijd besteden aan je telefonieoplossing. Het moet gewoon werken. Bij Yes Telecom snappen we dat als geen ander. Daarom bieden wij je volledige ontzorging met onze hosted telefonie-totaaloplossingen, zodat jij je kunt richten op je core business.

Altijd bereikbaar, nu en in de toekomst    
Met onze totaaloplossingen beschik je over toekomstbestendige, flexibele en kostenefficiënte zakelijke telefonie. Wij zorgen ervoor dat jij altijd bereikbaar kan zijn, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Dat doen we door het combineren van een dedicated internetverbinding, routers en switches en vaste IP-toestellen. Je kunt dus bij ons terecht voor al je zakelijke telefonie. Gesprekken die binnenkomen op je vaste nummer kun je eenvoudig doorverbinden naar je mobiel. Zo hoef je nooit meer een gesprek te missen. Tegelijkertijd profiteert je hele bedrijf van de voordelen van hosted telefonie, zoals koppelingen van telefonie aan CRM-software en het gebruik van belgroepen.

Kostenefficiënt en schaalbaar
Hosted telefonie verloopt volledig via de cloud, zodat je ook nog eens flink bespaart op het gebruik en onderhoud van dure koperverbindingen. En groeit of krimpt je bedrijf? Dan kunnen extra aansluitingen heel eenvoudig worden toegevoegd. Je betaalt dus alleen voor datgene wat je echt verbruikt. En dat is natuurlijk erg handig!

Het gemak van één leverancier
Met onze totaaloplossingen profiteer je van alle voordelen van één aanspreekpunt. Je hebt dus niet langer te maken met verschillende providers en losse contracten. In plaats daarvan ervaar je het gemak van één contract, één factuur en één vast bedrag per maand per medewerker. Zo behoud je het overzicht en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo fijn voor je administratie!

Altijd een stabiele en veilige oplossing
We zorgen er niet alleen voor dat je snel de voordelen van hosted telefonie ervaart, maar hier ook in de toekomst van kunt blijven profiteren. We nemen namelijk ook alle beheer en onderhoud bij je uit handen. We monitoren je internetverbinding en rollen periodieke updates uit die je telefonie-oplossing veilig en stabiel houden. Zo ben je verzekerd van een veilige oplossing die altijd werkt en blijf je productief.

 

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!
Wil je ook profiteren van de voordelen van onze totaaloplossingen voor je organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met je lokale business partner. Zij vertellen je er graag alles over en nemen je al het werk uit handen, zodat jij je kunt richten op je onderneming. Zo ervaar je snel zelf de vele mogelijkheden van een provider voor al je telefonie.

Maak nu de overstap

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Zou het niet makkelijk zijn als je mobiel gebeld kon worden op één vast nummer? Wij maken het voor je mogelijk.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Relevante artikelen

Bent u al klaar voor de overstap naar Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.