Volledig beheerde omgeving zorgt voor gemak bij de klant

Volledig beheerde omgeving zorgt voor gemak bij de klant

Iedere dag opnieuw zetten we ons in om onze klanten de voordelen van hosted telefonie te laten ervaren. Dat doen we door het ontwerpen, leveren en beheren van maatwerkoplossingen waarmee we de klant volledige ontzorging bieden. Koen Loman, een van onze engineers, vertelt meer over de meerwaarde van onze dienstverlening.

Betrokken van a tot z
“Als engineer ondersteun ik onze Business Partners met alle verzoeken van de eindklant”, vertelt Koen. “We zijn betrokken bij het gehele proces, van ontwerp tot onderhoud. De bewezen technologie van Yes Mobiel Kantoor vormt de basis van onze dienstverlening. Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van de klant zijn we in staat zeer flexibele maatwerkoplossingen te ontwikkelen. Die flexibiliteit zit in ons DNA. Het voordeel voor de klant is dat deze profiteert van een schaalbare oplossing die volledig aansluit bij zijn organisatie.”

Anticiperen op klantvraag  
“We luisteren actief naar de wensen van de markt en spelen hierop in”, licht Koen toe. “Een voorbeeld is de recente uitbreiding van Yes Mobiel Kantoor. Waar we voorheen alleen de hosted telefonieoplossing leverden, zetten we tegenwoordig in op het volledige plaatje; van verbinding tot het plaatsen van vaste toestellen met alle nodige schakels daartussen.”

Meedenken met de klant
“Samen met de klant en de Business Partner bekijken we de bestaande infrastructuur op klantlocatie”, legt Koen uit. “Indien gewenst komen we daar langs om de huidige situatie te beoordelen. Hierdoor bepalen we welke mogelijkheden en aanpassingen voor de nieuwe oplossing gewenst zijn. Op basis hiervan ontwikkelen we een telefonieoplossing op maat. Dit kan betekenen dat we ook een dedicated internetlijn leveren die ingezet wordt voor het vaste telefoonverkeer.”

Uitbreiding portfolio voor totaaloplossing
“Onze klanten lieten ons weten Yes Mobiel Kantoor graag te willen gebruiken in combinatie met vaste toestellen. Om dit mogelijk te maken ontwikkelden we een complete totaaloplossing. Hierdoor hebben we ons portfolio uitgebreid met premium toestellen van Yealink en Polycom, een dedicated internetverbinding die verloopt over het betrouwbare netwerk van KPN, en routers en switches van Draytek en Cisco.”

Gemak voor de klant
Koen vervolgt: “Om de klant helemaal te ontzorgen kunnen we de vaste toestellen vooraf volledig naar wens configureren. De klant hoeft letterlijk alleen nog maar de telefoon aan te sluiten op de internetverbinding. Een bijkomend voordeel voor de klant is dat we ook het onderhoud en beheer van de totaaloplossing verzorgen. Door de internetverbinding continu te monitoren kunnen eventuele technische incidenten snel worden verholpen. Continuïteit aan klantzijde blijft zo gewaarborgd.”

Hogere klanttevredenheid  
Koen merkt dat het enthousiasme onder Business Partners groot is. “Zij kunnen met deze totaaloplossing de vraag naar vaste toestellen beantwoorden en de klant laten profiteren van de voordelen van hosted telefonie. Die flexibiliteit leidt tot een groter gebruiksgemak en hoge klanttevredenheid.”

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.