Interview: Telecom2Business

INTERVIEW:
Telecom2Business

Logo Telecom 2 business

Mkb’ers die op zoek zijn naar volledige ontzorging tegen aantrekkelijke tarieven zijn bij Telecom2Business aan het juiste adres. De organisatie besteedt veel aandacht aan het zoeken naar kostenefficiënte oplossingen die communicatie flexibeler maken. Zoals Yes Mobiel Kantoor, dat is uitgegroeid tot een specialisme binnen de organisatie. Directeur Ronald de Veen vertelt meer over Yes Mobiel Kantoor en de samenwerking met Yes Telecom.

Yes Mobiel Kantoor maakt medewerkers flexibeler
“Yes Mobiel Kantoor biedt een toekomstbestendige oplossing voor een veranderende zakelijke markt”, legt Ronald uit. “Organisaties worden steeds mobieler. Yes Mobiel Kantoor biedt alle functionaliteiten om locatieonafhankelijk te kunnen werken. Medewerkers profiteren hierdoor van een betere balans tussen werk en privé. Onze klanten kunnen bijvoorbeeld eerst de kinderen naar school brengen en, eenmaal thuis, direct aan de slag gaan. Zonder verlies van bereikbaarheid. Die vrijheid leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid en een hogere productiviteit.”

 

Geschikt voor ieder type organisatie
Onder de tevreden klanten van Telecom2Business bevinden zich onder andere transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en belastingadviseurs. “De gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en flexibiliteit maken Yes Mobiel Kantoor geschikt voor iedere werkomgeving”, vertelt Ronald. “Desgewenst kunnen we ook maatwerk leveren. Overstappen is erg eenvoudig. Wij regelen alles, zodat de klant zich kan richten op zijn onderneming. We beginnen met een inventarisatie van de huidige bedrijfscommunicatie. Hierbij bepalen we samen met de klant aan welke voorwaarden de nieuwe oplossing moet voldoen. En of er upgrades benodigd zijn om het extra digitale verkeer op te kunnen vangen, zoals een snellere internetverbinding.

We analyseren alle communicatiestromen binnen de organisatie en de manier waarop deze met elkaar in verbinding staan. Vervolgens richten we de oplossing in op basis van de wensen van de klant. We installeren de IP-toestellen en importeren alle nummers. Ook kunnen we functionaliteiten zoals keuzemenu’s en InTouch toevoegen. Na de oplevering leggen we in een paar korte sessies uit hoe het systeem werkt. De praktische oplossing wijst voor zich. Een kind kan de was doen.”

 

“Yes Mobiel Kantoor biedt een toekomstbestendige oplossing voor een veranderende zakelijke markt.”

 

Hogere productiviteit, lagere kosten
Yes Mobiel Kantoor heeft niet alleen een positief effect op de productiviteit en medewerkerstevredenheid. Ronald ziet ook dat de oplossing klanten laat besparen op hun telefonie. “Door vaste en mobiele telefonie te combineren vervalt de noodzaak voor een dure telefoonlijn. En de bereikbaarheid van de medewerker wordt aanzienlijk vergroot. Men blijft echter profiteren van de professionele uitstraling van een vast nummer. Organisaties ontvangen ook maar één factuur. Hierdoor behoudt men altijd inzicht in de belkosten. Zonder verrassingen achteraf.”

 

“De gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit maken Yes Mobiel Kantoor geschikt voor iedere werkomgeving.”

 

Samenwerking met de klant als uitgangspunt
Persoonlijk contact staat zowel bij Telecom2Business als Yes Telecom hoog in het vaandel. Ronald: “Dankzij korte lijnen kan er snel worden geschakeld. We hebben een vast contactpersoon, dus je weet altijd met wie je praat. Dat werkt wel zo makkelijk. Bij Yes Telecom denken ze actief met ons mee, ook op het gebied van maatwerk. Hierdoor kunnen we onze klanten snel van passende oplossingen voorzien. Dat zorgt voor een prettige samenwerking en een hoge mate van klantloyaliteit.”

Wilt u weten wat Yes Telecom voor uw onderneming kan betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.