ISDN verdwijnt. Wat betekent dit voor mij?

ISDN verdwijnt. Wat betekent dit voor mij?

Je hebt er wellicht al over gehoord: In 2019 komt er een definitief einde aan ISDN. Ontwikkelingen op het gebied van de cloud en internet hebben ervoor gezorgd dat deze techniek inmiddels achterhaald is. Maak je binnen je organisatie nog gebruik van ISDN? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk over te stappen naar telefonie via de cloud, oftewel hosted telefonie van Yes Telecom. We vertellen je graag waarom.

Blijf bereikbaar voor je klanten
1 september 2019 lijkt nog ver weg, maar het is zover voor je het weet. ISDN verdwijnt vanaf die dag, het wordt namelijk niet meer ondersteund. Als je niet op tijd overstapt loop je het risico niet meer bereikbaar te zijn voor je klanten. Door nu alvast de overstap naar hosted telefonie te maken blijf je ook straks gewoon bereikbaar. Bovendien profiteer je meteen van meer functionaliteiten, flexibiliteit en gebruiksgemak dan ISDN biedt. Bekijk de voordelen van Yes Mobiel Kantoor.

Flexibele maatwerkoplossingen
We zorgen ervoor dat je snel profiteert van de vele voordelen van hosted telefonie. Dat doen we door onze hosted telefonieoplossing op maat voor je te ontwikkelen. Neem vandaag nog contact op met een van onze 300 Business Partners voor meer informatie. Zij voorzien je van persoonlijk advies en begeleiden je bij het hele traject. Zo kun jij je blijven richten op je onderneming.

Blijft u na 1 september bereikbaar?

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Vergroot uw bereikbaar met uw telefooncentrale in de cloud, dat is Yes Mobiel Kantoor.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

ISDN Stopt!
Blijf ook na 1 september bereikbaar voor uw klanten

Relevante artikelen

Bent u al klaar voor de overstap naar Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.