Loop niet achter de feiten aan: stap nu over op Yes Mobiel Kantoor

ISDN stopt, loop niet achter de feiten aan: stap nu over op Yes Mobiel Kantoor

Per 1 september 2019 komt er een definitief einde aan ISDN. Digitale ontwikkelingen, zoals hosted telefonie, hebben de wijze waarop we communiceren eenvoudiger en efficiënter gemaakt. Onze hosted telefonieoplossing Yes Mobiel Kantoor brengt die voordelen naar het mkb. Accountmanager Eric Jousma, werkzaam bij onze vestiging in Drachten, vertelt meer over de voordelen van deze toekomstbestendige technologie.

Altijd bereikbaar voor je klant
ISDN is niet meer van deze tijd, ziet Eric: “IP-technologie en de cloud hebben gezorgd voor nieuwe communicatiemogelijkheden. Een voorbeeld is hosted telefonie, zoals Yes Mobiel Kantoor. Je profiteert hiermee van veel meer mogelijkheden dan bij traditionele telefonieoplossingen. Die bovendien heel eenvoudig door de ondernemer zelf te configureren zijn. Denk aan het instellen van keuzemenu’s, callcenterfunctionaliteit en HD-spraak.”


“Met hosted telefonie zit je zelf aan de knoppen.”

 

“Door ze te koppelen aan de centrale worden deze functionaliteiten bovendien beschikbaar op je smartphone. Bij een eventuele storing op de internetlijn ben je zo gewoon nog bereikbaar op je vaste nummer met je mobiel. Ook kun je zelf instellen wie op welk nummer bereikbaar is. Door de flexibiliteit van hosted telefonie wordt de communicatie met je klant veel efficiënter.”

eric jousma hosted telefonie

Gebruiksvriendelijk en kostenbesparend
Eric merkt dat bedrijven nog weleens denken dat hosted telefonie complex en duur is. “Onterecht”, vertelt hij. “Hosted telefonie is veel gebruiksvriendelijker dan ISDN. Je kunt de centrale volledig naar eigen wens aanpassen. Zo betaal je alleen voor de functionaliteiten die je nodig hebt. Bovendien zijn VoIP-toestellen een stuk goedkoper in aanschaf dan ISDN-toestellen. En doordat je belt via internet zijn je belkosten vaak ook nog eens beduidend lager. Hosted telefonie is dus ook prijstechnisch zeer interessant. De enige vereiste is een internetverbinding met voldoende bandbreedte. Uiteraard adviseren en ondersteunen wij onze klanten hierbij.”

Doorlopend functioneel en veilig
Met Yes Mobiel Kantoor heeft de klant geen omkijken naar beheer en onderhoud. “Periodieke updates houden de oplossing veilig en functioneel”, licht Eric toe. “Het netwerk waarop Yes Mobiel Kantoor draait wordt tweemaal per jaar geüpdatet. Deze updates bieden nieuwe functionaliteiten, die je naar eigen wens kunt toevoegen. Zo behoud je de controle over je telefonieoplossing. De updates zorgen er ook voor dat de oplossing beveiligd is tegen hacks of andere dreigingen.”


“Door nú de overstap te maken loop je straks niet achter de feiten aan.”

Stap nu over
Eric raadt bedrijven aan niet tot het laatste moment te wachten met de overstap. “Vanwege de bewezen voordelen is er veel vraag naar deze techniek. Bovendien gaan we bij de aanleg niet over één nacht ijs; Yes Mobiel Kantoor is een maatwerkoplossing. We trekken enige tijd uit voor het traject om de klant de best mogelijke oplossing te kunnen bieden. Door nú de overstap te maken loop je straks niet achter de feiten aan. Bovendien profiteer je zo al op korte termijn van een veel grotere bereikbaarheid, meer functionaliteiten en lagere kosten.”

Zo werkt het

Zonder Hosted Telefonie

Het gebruik van vaste toestellen, een vaste telefooncentrale én mobiele telefoons betekent dat u dubbele kosten heeft voor vaste en mobiele telefonie.

Met Hosted Telefonie

U heeft geen dubbele kosten meer en heeft alle functionaliteiten van uw vaste telefoon op uw mobiel.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Hosted Telefonie.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.