Grenzeloos beveiligd met Device Management van Yes Telecom

Grenzeloos beveiligd met Yes Device Management

Als logistiek dienstverlener wil je natuurlijk zeker weten dat je digitale data altijd veilig is. Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens. Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk. Met Yes Device Management behoud je volledige controle over je data. Waar je ook bent.

Waardevolle informatie
Mobiele devices duiken steeds vaker op in de logistieke sector. Denk aan de inzet van smartphones, tablets en laptops voor navigatie, ritinformatie, track & trace en het opslaan en bewerken van klantgegevens. Dat is waardevolle informatie, die goed moet worden beveiligd. Bovendien, hoe groter je werkgebied, hoe hoger het risico op datalekken. Met Yes Device Management hoef je je hier geen zorgen om te maken.

Controle
Met Yes Device Management behoud je de controle over je data, waar jij of je medewerkers zich ook bevinden. Zakelijke data is doorlopend AVG-proof, onder andere door middel van encryptie. Je hebt altijd zicht op de locatie van je devices, en kunt deze op afstand volledig beheren. Gestolen of verloren devices kunnen worden geblokkeerd en gewist. Je zakelijke data komt daardoor niet in verkeerde handen terecht. Neem vandaag nog contact op met een van onze 350 Business Partners voor advies op maat.

Zo werkt het

Zonder Mobile Device Management

Bij verlies of diefstal van devices ligt uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat, en riskeert uw onderneming zeer hoge boetes.

Met Mobile Device Management

Voldoet uw onderneming aan de AVG-wetgeving én kunt u bij verlies of diefstal devices op afstand vergrendelen of wissen.

Speel video af

Bekijk hier onze animatievideo over Mobile Device Management.

Relevante artikelen

Geïnteresseerd in Mobile Device Management?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.