Yes Mobiel Kantoor: één zakelijk nummer voor vast en mobiel

Yes Mobiel Kantoor: één zakelijk nummer voor vast en mobiel

Dankzij je smartphone kun je altijd bereikbaar zijn voor je klanten en collega’s. Toch is alleen een mobiel nummer niet altijd even handig. Zou het niet makkelijk zijn als je mobiel gebeld kon worden op één vast nummer? Wij maken het voor je mogelijk.

Het komt nog regelmatig voor dat bellen naar een mobiel nummer als duur wordt gezien. Bovendien is het minder makkelijk te onthouden dan een vast nummer. Het kan klanten ervan weerhouden contact met je op te nemen. Zonde, want zo kun je de nodige zakelijke kansen missen. Met Yes Mobiel Kantoor lossen we dit voor je op.

1 zakelijk nummer

Hiermee ervaar je de flexibiliteit van mobiele telefonie, en profiteer je van de professionele uitstraling van een vaste lijn. Inkomende oproepen op het vaste nummer worden namelijk direct doorgezet naar je mobiele telefoon. Handig, want zo hoeven je klanten maar één nummer te onthouden. Ondertussen kun jij ze altijd te woord staan. Zo blijf je bereikbaar en productief én behoud je de vrijheid om te ondernemen.

Meer weten?
Heb je nog geen vast nummer? Geen probleem. Ook hiermee helpen we je natuurlijk graag. Neem vandaag nog contact op met je Yes Telecom Business Partner voor persoonlijk advies op maat.

Maak nu de overstap

Icoon in de cloud

Yes Mobiel kantoor

Zou het niet makkelijk zijn als je mobiel gebeld kon worden op één vast nummer? Wij maken het voor je mogelijk.

Bekijk de animatievideo

Bekijk onze animatie en ontdek de functionaliteiten en voordelen van Yes Mobiel Kantoor. 

Icoon informatie

Productinformatie

Bekijk productinformatie, prijzen en brochures.

Relevante artikelen

Bent u al klaar voor de overstap naar Hosted Telefonie?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.