4G zakelijk voor de mobiele werker

4G Zakelijk

Ideaal voor als u en uw medewerkers graag mobiel willen werken

Sneller internet is sneller werken

Onderweg net zo snel internet als op kantoor. Wat zou jíj doen met al die snelheid? Precies ‒ werken waar en wanneer je wilt. Met het zakelijke internet 4G abonnement ervaar jij de volledige vrijheid om overal verbonden te zijn. Met de 4G snelheid kun je downloaden op hoge snelheden, hoef je nooit meer lang te wachten op het laden van een webpagina of online video. Met 4G zijn concessies wat betreft snelheid verleden tijd. Gun jezelf die vrijheid en kies voor 4G zakelijk mobiel internet van Yes Telecom.

4G standaard bij Yes Telecom

Waarom zou je genoegen nemen met een lagere snelheid? Je werkt toch het liefste zo snel en efficiënt mogelijk? Wij ook. Daarom is 4G internet standaard bij al onze zakelijke telefoonabonnementen met data. Met mobiel 4G internet van Yes Telecom surf je in heel Nederland op volle 4G snelheid. Hiervoor maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Er wordt elke dag keihard gewerkt om het netwerk te verbeteren en om jouw mobiele ervaring te blijven overtreffen.

Abonnement passend bij verbruik
Tegoed drie maanden houdbaar
Onderling bundels delen

Ervaring met Yes Telecom

4G abonnement

Als je collega’s ook veel buiten de deur werken, is het wel zo handig als zij ook profiteren van razendsnel internet. Vul daarom de Yes Groepsbundel aan met de Yes Online Add-on van 375 MB tot 6 GB. Bel je weinig maar verbruik je veel data? Kies dan voor Yes Business Online, zodat je overal en altijd online blijft. Uiteraard kunnen we ook adviseren over de inzet van Machine-to-Machine-oplossingen.

Daarom Yes Telecom

Als professional vind je het belangrijk dat zaken goed geregeld zijn. Die mening delen we bij Yes Telecom. Zeker als mobiel werken je tweede natuur is kun je niet zonder een bijpassend mobiel abonnement met 4G-internet. Al onze diensten zijn specifiek afgestemd op de behoeften van de zakelijke gebruiker. Met E-view heb je bijvoorbeeld altijd inzicht in je actuele verbruik van spraak én data, de maandelijkse kosten en eventuele modules.

Zo werkt het

Voordelen Data toevoeging

Zakelijk 4G-internetabonnement wat u toevoegt aan uw spraak abonnement om overal en altijd mobiel te kunnen werken.

Extra voordelen Data toevoeging

Met een Yes Online Add-on abonnement worden bundeltegoeden binnen de groep automatisch onderling verrekend, en betaalt u niet langer teveel.

Geïnteresseerd in Zakelijke 4G?

Laat uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Al klant?

Laat uw telefoonnummer achter en wij informeren direct uw Business Partner.

Tarieven & Brochures

Abonnementskosten
Vanaf € 10,00 per maand
Yes Online Add-on Nationaal en EU¹
Yes Online Add-on abonnementPer maand      Per MB
buiten de bundel
(in €)
Per MB
buiten EU¹
(roaming)
Yes Online Add-on 500 MB€ 10,00€ 0,02€ 5,00
Yes Online Add-on 1000 MB€ 11,50€ 0,02€ 5,00
Yes Online Add-on 5000 MB€ 13,00€ 0,02€ 5,00
Yes Online Add-on 10.000 MB€ 17,50€ 0,02€ 5,00
Yes Online Add-on 20.000 MB€ 25,00€ 0,02€ 5,00
Yes Online Standaard; standaard op voice-abonnement, zonder extra abonnementskosten voor €2,50 per MB nationaal. Niet aan te sluiten als Data Only abonnement.
* Snelheid is netwerk-, capaciteit-, hardware- en dekkingsafhankelijk.
** Yes Online Add-On abonnementen kunnen ook binnen de EU gebruikt worden. Er wordt dan een toeslag van € 0,05 per MB gehanteerd.
¹ Europese Unie (inclusief IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en Zwitserland).
Nationale en internationale (binnen EU1)  data wordt gefactureerd per 1kb.
Internationaal buiten de EU per 10kb. Yes Online Add-on alleen in combinatie met een Yes Telecom voice-abonnement.
Bundeltegoed is 3 maanden houdbaar (alleen nationaal gebruik), overgebleven MB’s worden meegenomen naar de volgende maand.